Автор: Светослав Миронов

Svetoslav MironovЗдравейте, казвам се Светослав Миронов и съм администратор на PCGuide.bg. Автор съм на повечето материали, публикувани тук. Поддръжката на тази уеб страница е преди всичко мое хоби, но не само… Това е начин да предам на читателите на PCGuide.bg нещата, които съм научил от света на информационните технологии.

По образование не съм нито програмист, нито IT специалист. През последните 15 години технологиите се превърнаха в моя страст и това ме накара да направя тази уеб страница. Стремя се да актуализирам PCGuide.bg с нови материали винаги, когато имам нови идеи и достатъчно свободно време.

Всъщност последното се оказа най-важното за един подобен проект. Идеите са основния фактор за успеха в самото начало. После идва постоянството, което до голяма степен е свързано с това, да съумееш да използваш всеки свободен ден за развиване и надграждане на това, което правиш.

Интересите ми се простират преди всичко са в областта на персоналните компютри или ако трябва да съм по-конкретен – операционни системи Microsoft Windows, антивирусна защита, софтуер и уеб девелъпмънт.

И сигурно сте забелязали, че тематиката на този сайт се върти именно върху „персоналните компютри“. Защо казвам това?! През последните години се появиха различни нови технологии, които намериха израз в устройства като таблети, смартфони и куп други „смарт“ неща. Всички тези неща са актуални сега, но персоналните компютри ще бъдат винаги в помощ на потребителите, във всяка една сфера от живота.

Ако имате някакви идеи или препоръки към материалите, които пиша или уеб страницата PCGuide.bg, свържете се с мен чрез формата за контакти в този сайт.